“Singuri putem face atat de putin, impreuna putem face atat de mult.” Helen Keller

 Hai alaturi de noi ca Voluntar in Asociatia Aripi Albastre

 Si noi am fost voluntari, asa am inceput, ne-a placut si am crescut. Hai alaturi de noi si ajuta-ne sa invatam unii de la ceilalti.

Noi ne-am gandit la programul de voluntariat din prisma a doua oportunitati: voluntar pe partea de fundraising si voluntar in terapia copiilor cu TSA. Dar asta nu te opreste sa incerci sa le faci pe ambele daca iti doresti.

Fundraising

In principal ne poti ajuta cu strangerea formularelor de 2% si 20% ce presupun redirectionarea impozitului pe profit  a persoanelor fizice sau a firmelor catre cauza Asociatiei Aripi Albastre (Terapia copiilor cu autism).

Totodata o alta modalitate o reprezinta campaniile de strangere de fonduri, materiale si jucarii. Toate acestea ne vor ajuta sa perfectionam constant calitatea serviciilor noastre. Daca ai o idee te rugam sa ne scrii la adresa de email asociatiaaripialbastre@gmail.com.

Terapia copiilor cu TSA

Daruind din timpul tau poti ajuta un copil cu autism sa mearga mai departe.

Daca vrei sa te implici in terapia copiilor noi iti oferim aceasta posibilitate. In cadrul Asociatiei Aripi Albastre noi incercam sa implicam voluntarii cat mai mult in terapia copiilor. Pentru noi voluntarii reprezinta o resursa inedita de realizare a generalizarii (modalitatea de exersare notiunilor invatate de copil in diferite medii, cu diferite persoane, asociind diferiti stimuli ce pot actiona ca distractori). Pentru ca fiecare copil este diferit si pentru ca fiecare abodare este unica in felul ei, isi cerem rabdare si respectarea deciziilor terapeutului cu care copilul lucreaza.

Prin aceasta forma de voluntariat poti invata principiile analizei comportamentale si totodata te poti gandi la cat de mult ti se potriveste acest domeniu, asta daca urmezi sau ai urmat studiile unei facultati de profil.

Ce iti oferim in schimb:

• Adeverinta de voluntar in cadrul Asociatiei Aripi Albastre (Legea voluntariatului – art. 10, alin. 2 din L 78/2014 – daca este desfasurat in domeniul studiilor absolovite voluntariatul este considerat experienta profesionala

• Posibiltatea de participare la cursurile realizate de catre noi

• Indrumare in urmarea unei cariere in domeniul nostru

• O modalitate inedita prin care iti poti pune in practica abilitatile de fundraiser, daca esti interesat de acest domeniu

Dezvolta-ti potentialul, fii parte din cauza noastra.

Scriene, hai sa ne cunoastem, sa stabilim un orar impreuna si sa ne dezvoltam.

Asteptam mini Scrisoarea ta de intentie pe asociatiaaripialbastre@gmail.com